Прессекретарят на Министерството на отбраната на Украйна Вадим Скибицки отбеляза,

...
Прессекретарят на Министерството на отбраната на Украйна Вадим Скибицки отбеляза,
Коментари Харесай

В Полша се напрегнаха: Целта на групата в Беларус може да е по-важна от Киев

Прессекретарят на Министерството на защитата на Украйна Вадим Скибицки означи, че няколко хиляди съветски военни са ситуирани на беларуски полигони.

Ударният пестник под формата на взаимната формация на въоръжените сили на Руската федерация и Беларус може да бъде ориентиран не към Киев, а към Западна Украйна, написа полският Rzeczpospolita.

Припомняйки, че доставките на оръжие за Украйна минават през Полша, изданието незабавно прибавя, че Русия " въпреки всичко няма по какъв начин да успее ".

„ Съмнявам се, че руснаците са в положение да отворят различен фронт против Украйна, най-малко сполучливо да го отворят “, цитира вестникът министъра на защитата на Латвия Артис Пабрикс.

На собствен ред прессекретарят на украинското министерство на защитата Вадим Скибицки означи, че няколко хиляди съветски военни са ситуирани на беларуските полигони, само че...

„ Те не са съпроводени от танкове, артилерия, камиони с гориво или друга логистична поддръжка, от която биха имали потребност, в случай че решат да нападат украинската войска. “

Говорителят на Пентагона военачалник Патрик Райдър също назова малко евентуална офанзивата от територията на Беларус.

Трябва да се означи, че концепцията за удар против Западна Украйна сама по себе си наподобява рационална. До нея доближават, да вземем за пример, редица американски анализатори от друг диаметър.

Освен това, доколкото може да се съди от изказванията на Александър Лукашенко за изострянето на обстановката по границите на съюзната страна, се допуска, че се образува формация точно в западната част на Беларус.

Въпреки това се чака заявената бройка на съветската група да бъде малко под 9000 души. - надали като подготовка за сериозен удар. Дори като се вземе поради фактът, че Западна Украйна към този момент се пази на практика единствено от териториалната защита, а главният мобилизационен запас е изпратен в направленията Николаев-Херсон и Енергодар-Донецк-Старобилск.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР