Преслава и Коцето направиха ужасно скучен скеч Новите правила за

...
Преслава и Коцето направиха ужасно скучен скеч Новите правила за
Коментари Харесай

Тези две звезди счупиха тъпомера

Преслава и Коцето направиха извънредно отегчителен скеч

Новите правила за придвижване по пътищата изправиха на нокти фолк промишлеността. Автомобилите на пияни и дрогирани водачи се конфискуват от Министерство на вътрешните работи безапелационно цяла седмица. Шофьори от цялата страна са в суматоха и се чудят по какъв начин да надхитрят катаджиите.

Преслава и Константин взеха решение да изразят мнението си по тематиката, като снимаха занимателен видеоклип в лимозината на певицата. Във видеото се вижда по какъв начин Преслава се е настанила като принцеса на задната седалка на колата. Коцето пък го играе неин персонален водач.

„ Кво правиш тука? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата! – бъзика се Преслава със своя сътрудник. Тя направи паралел с 10-годишния Фончо, които подкара Мерцедеса на татко си. Притесни се от новия закон за придвижване по пътищата и да не остане без кола. Тя попита Коцето дали не е пил и да и вземат Майбаха. Той й отговори с нормалното си възприятие за комизъм „ Не бе, не съм! Д-р Радева ми сподели да не пия “. Много полемики провокира новата мярка. Тестовете за опиати постоянно дават неверни резултати. Някои медикаменти пък се оказаха извънредно рискови.

Източник: hotnews.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР