Премиерът на Нидерландия Марк Рюте заяви във вторник, че страната

...
Премиерът на Нидерландия Марк Рюте заяви във вторник, че страната
Коментари Харесай

Нидерландия възстановява ограниченията заради COVID-19

Премиерът на Нидерландия Марк Рюте съобщи във вторник, че страната вкарва още веднъж ограничения против, в това число условие за маски за лице на доста публични места, с цел да се оправи с внезапното увеличение на случаите.

На конференция Рюте заяви, че държавното управление също по този начин възвръща правилото за обществена отдалеченост от 1,5 м и уголемява обсега на така наречен зелени пропуски тук-там като музеи и тераси на заведения за хранене.
 Нидерландия ще вкара Covid-пропуск макар съпротивата против него Нидерландия ще вкара Covid-пропуск макар съпротивата против него
Нидерландия ще изисква доказателство за имунизация против Covid-19 или неотдавнашен негативен тест за ковид за влизане в питейни заведения, рес...

Броят на инфектираните потегли съществено нагоре от 20 октомври насам, като от този момент всекидневно се записват по над 5000 случая, като в края на месеца се стигна и до повече от 8000. Това докара и до двойно увеличение на дейните заболели, като все още те са над 133 000. Благодарение на сериозния брой имунизирани обаче, смъртните случаи бележат голям спад и от май месец насам не са прекосявали границата от 20 на ден.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР