Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, каза, че все още не

...
Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, каза, че все още не
Коментари Харесай

Принцеса Кейт: По време на лошите дни се чувстваш слаб, уморен...

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, сподели, че към момента не е " излязла от гората " във връзка с здравословното си положение - до момента в който кралското семейство пусна нова нейна фотография, заяви Sky News. Кейт ще направи първата си обществена поява след диагностицирането й рак този уикенд, само че принцесата сподели, че към момента " приема всеки ден като най-обикновен ".
Принцесата на Уелс сподели, че не е " излязла от гората " и има " още няколко месеца " лекуване. Тя ще участва на обществено събитие на следващия ден.

Кейт е била подложена на лекуване, в това число химиотерапия, откогато бе диагностицирана с неизяснен тип раково заболяване по-рано тази година. В изказване, оповестено през днешния ден, тя сподели, че " напредва ", само че има " положителни и неприятни дни ".

Изявлението беше съпроводено от нова фотография на Кейт. „ По време на неприятните дни се чувствате слаби, изтощени и би трябвало да оставите тялото си да си почине “, сподели тя.

„ В дните, когато се усещам задоволително добре, обичам да вземам участие в учебния живот, да отстранявам персонално време за неща, които ми дават сила и позитивност, и да стартира да работя малко от у дома. “ Кейт удостовери, че ще участва на парада за рождения ден на краля, прочут още като Trooping the Colour, със фамилията си в Лондон на следващия ден.

Разбираемо е, че наличието на Кейт на събитието не би трябвало да се приема като връщане към публичните й отговорности.

„ Надявам се да вземам участие в няколко обществени събития през лятото, само че също по този начин знам, че към момента не съм излязла от гората “, продължи Кейт в изказването си. „ Уча се по какъв начин да бъда търпелива, изключително с несигурността. Приемам всеки ден, както пристигна, чувам тялото си и си разрешавам да отделя нужното време, с цел да се изцелявам. “

Това ще бъде първият обществен ангажимент на принцесата от декември 2023 година, когато тя се причисли към останалата част от кралското семейство за годишната коледна църковна работа в Сандрингам.

Тя беше призната в болница за коремна интервенция на 16 януари. Дворецът пази в загадка детайлности за здравето на Кейт през идващите месеци.

Снимка на Кейт с трите й деца беше оповестена за Деня на майката на 10 март, само че провокира несъгласия по отношение на редактирането й, което подхрани онлайн спекулациите за здравето на принцесата.

Кейт показа диагнозата си рак във видео на 22 март. Тогава тя сподели, че плануваната коремна интервенция през януари е била сполучлива и че в началото се е считало, че положението й не е раково, само че тестванията са посочили друго. 

Принцът на Уелс Уилям участва самичък на задължения от април. Той сподели през май, че Кейт „ има прогрес “ в лекуването.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР