Премиерът Бойко Борисов определи като политическа атака изравянето на павета

...
Премиерът Бойко Борисов определи като политическа атака изравянето на павета
Коментари Харесай

Премиерът: Каква деградивна мисъл трябва да имаш, за да разровиш готова улица?

Премиерът Бойко Борисов дефинира като политическа офанзива изравянето на павета по ремонтирания столичен бул. „ Дондуков”. По време на държавното съвещание той показва, че е гледал „ клипа за протестърите, които изравят паветата” по булеварда.

„ Каква деградивна мисъл би трябвало да имаш – в този момент да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го създадем по този начин, че да уязвим на другия ден “, разяснява той, представен в стенограмата от съвещанието.

„ Представяте ли си каква безочливост е това, каква политическа офанзива – да отидеш, да разровиш подготвена улица, единствено с цел да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести… Саботажи, тайна активност, това е същността на оцеляването им над 100 години “, сподели Борисов пред членовете на кабинета.

Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков пък показва, че единствено през вчерашния ден са подадени повече от 20 подправени сигнала за закъсали коли и тирове.

„ Пращаме екипи да оказват помощ, да се отпуши придвижването, става известно, че единствено ги разкарваме. Това не ни е основало компликации в почистването, тъй като, както всички виждат, беше основана добра организация и нямаме затворени пътища”, означи министърът.

Той обаче акцентира, че подправените сигнали хабят скъп запас, лишава се време на екипите, мести се техника, която е нужна за сериозни сектори, и се демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване.

“Това са саботажи, тайна активност, това е същността на оцеляването им над 100 години. Това е същността на действието – тайна, взривяват влакове, линии, мандри”, обобщава министър председателят Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР