Премиерът Бойко Борисов инспектира язовир Христо Смирненски“ в Габрово. Той

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира язовир Христо Смирненски“ в Габрово. Той
Коментари Харесай

Борисов се кръсти: Дано не затворим София като Мадрид

Премиерът Бойко Борисов инспектира язовир „ Христо Смирненски “ в Габрово. Той се прекръсти с думите, че се надява София да не се затвори като Мадрид, само че изрази терзание за растящите случаи на ковид в цяла Европа. 
Той е съпроводен от вицепремиера Томислав Дончев, който разясни, че водите от язовира се употребяват за потребностите на Габрово и района. С тях е и кметът на града Таня Христова.
 Цветанов: Борисов ловко раздели митинга на две Цветанов: Борисов ловко раздели митинга на две
Няма никакво подозрение, че партия „ Републиканци за България ” ще бъде показана в Народното събрание, въпросът е какъв брой ще бъде груп...
„ За наслада, този язовир е цялостен. Еднакви права имат хората и в селата, и в града. До сряда да ми извършите с Нанков. Севлиево има подготвени планове. Да започват незабавно. Всичко това би трябвало до сряда да е готово и да се употребява времето до момента в който се съберат водите да създадем водопровода. Гледай каква хубост “, заяви  министър-председателят. 
Борисов означи още, че ръководителят на Синдиката на българските учители Янка Такева му се е обадила, с цел да благодари за нарастването на заплатите на учителите.
Борисов за повторно се поинтересува и дали пенсионерите са удовлетворени от 50-те лв., които получават от държавното управление като помощ по отношение на рецесията от COVID-19.
Увеличиха се с 30 % заплатите на обществените служащи, посочи още министър председателят.
 Йончева: Нинова ме предизвести, че против мен ще има дело, в случай че не се откажа от следствието за къщата в Барселона Йончева: Нинова ме предизвести, че против мен ще има дело, в случай че не се откажа от следствието за къщата в Барселона
Евродепутатът от ПЕС Елена Йончева (БСП) твърди, че водачът на левица Корнелия Нинова я е предизвестила, че прокуратурата ще заведе срещ...
" Гледа ли дебата в Щатите - с какви прилагателни се замерват. След тоя спор се успокоих, че в България е обикновено по този начин да се наскърбяват хората ", съобщи Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР