Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на чисто нов тренировъчен полигон

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на чисто нов тренировъчен полигон
Коментари Харесай

Борисов взе Ангелов и тръгнаха на нова инспекция

Премиерът Бойко Борисов инспектира построяването на чисто нов подготвителен полигон за специфичните сили от армията край Пловдив. С него са вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, както и здравният министър проф. Костадин Ангелов. 

Гид на премиера и военния министър е ген. Явор Матеев, който е пълководец на новото формирование „ Съвместно командване на специфичните интервенции ”.  

Борисов попита какъв брой патрона са нужни за годината, а ген. Матеев съобщи, че за специфичните сили са нужни 1 млн. патрона. Премиерът се ангажира да бъдат обезпечени, с цел да може нищо да не липсва. Борисов остана удовлетворен и, че ще има нов параклис за военните. 

Ген. Матеев съобщи, че желаят да дадат образец и всички в специфичните сили са подготвени да се имунизират. 



Каракачанов направи забележка, че тази година е нямало практики в региона на Габрово поради пандемията от ковид.

" Той (ген. Явор Матеев) трябваше да ги награждава, само че сътрудниците от НСО ги били и той като се разсърди, награбил премиите и си тръгнал. Та му се накарах, та след това ги предложения всичките на кафе ", поде министър председателят спомен от предходното надпревари.

" Аз съм склонен с вашата рецензия, само че не беше тъкмо по този начин. Аз стоях там през целия ден на шампионата за разлика от някой други ", отговори военният. Тогава Борисов описа преживелица от своята военна работа. " Едно време в казармата, нашия треньор по футбол, като тръгне да пада връщаше играта от начало. Намира отговорни и след това смени ".

А генералът изясни по какъв начин протича единоборството им с НСО. " Във връзка с това да върна и аз шегата. Правим осмомартенски шампионат за целия бранш сигурност за дами и там участваме всички формирования на армията. Миналата година ние бяхме първи. Бихме НСО-то, те обаче си мълчат. А нали знаете, че който бие е хазаин на идващия път. И тая година го вършим в Пловдив. Но пристигна техния нов шеф и сподели, че в случай че завоюват, ще го създадат в Евксиноград.  И тия моите дами на първия тур водеха с огромен резултат, а на втория тур две от тях направиха нули. Нарочно ли го направиха не знам, съгласно мен да, с цел да идат в Евксиноград. Та да знаете за какво ни биха НСО-то ".

„ Готови сме да се имунизираме когато и да е. Специалните сили ще се имунизират, с цел да дадат образец. Аз персонално считам, че това е метода, с цел да се оправим с тази пандемия “, съобщи ген. Матеев
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР