Италиански фотограф обвини Жерар Депардийо, че го е нападнал в

...
Италиански фотограф обвини Жерар Депардийо, че го е нападнал в
Коментари Харесай

Италиански фотограф обвини Жерар Депардийо в нападение

Италиански фотограф упрекна Жерар Депардийо, че го е нападнал в центъра на Рим, откакто е снимал френския артист и партньорката му в прочут ресторант, съобщава вестник Il Messaggero.

79-годишният Рино Барилари е разказал пред италианската медия, че е отишъл в известно заведение на " Виа Венето ", когато е чул, че Депардийо обядва там.

Барилари почнал да прави фотоси, преди да се отдръпна на улицата извън, откакто антуражът на Депардийо неведнъж го помолил да напусне.

Партньорката на артиста, Магда Ваврусова, го последвала, с цел да се разправя с него, споделя Барилари, като скоро по-късно Депардийо се втурнал на открито и го блъснал три пъти, в резултат на което той получил порезна рана на главата, която се нуждаела от здравна помощ.

" Съобщих за Депардийо, който е гамен (в полицията). Той не може да повярва, само че няма да му се размине ", декларира Барилари пред вестник Il Messaggero.

От полицията са съобщили, че проверяват случая.

Разказът на Барилари се разграничава доста от този на Депардийо и Ваврусова, които настояват, че той ги е блъскал.

" Фотографът ме бутна, като докосна с ръка торса и гърдите ми ", е споделила Ваврусова в изказване, изпратено от юриста ѝ Делфин Мейе, като е добавила, че също е съобщила на Барилари в полицията.

" Изправен пред насилието, на създалата се обстановка, Жерар Депардийо, който се намеси сред папараците и колегата си, падна и се подхлъзна върху него ", се показва в изказването.

В изявление за вестник la Repubblica Депардийо е обвинил Барилари за случая.

" Той стартира да се бута, буташе и Магда и... Напълно изгубих равновесие и паднах ", е декларирал той.

Джани Риота, прочут италиански публицист, който е станал очевидец на пререканието, оспорва версията на Депардийо за събитията.

" Това е безспорна неистина. Той блъсна Барилари ", показва Риота пред Reuters и прибавя, че е дал на полицията показания, в които разказва по какъв начин Депардийо е нападнал фотографа.

" С изненадваща сръчност видях по какъв начин Депардийо се втурна от ресторанта към фотографа и по-късно го удари ", добавяйки, че след нападението Барилари е " кървял щедро ".

Депардийо, една от най-големите френски кино звезди, е в центъра на от ден на ден кавги през последните години, в това число многочислени обвинявания в полово посягане, които опетниха творчеството му.

През октомври той ще бъде изправен пред съда в Париж за хипотетични полови похищения против две дами по време на фотоси на филм през 2021 година Той отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР