Изпращането на западни войски в Украйна, което обсъждат някои европейски

...
Изпращането на западни войски в Украйна, което обсъждат някои европейски
Коментари Харесай

Унгарският външен министър: Появата на западни войски в Украйна ще доведе до световна война

Изпращането на западни войски в Украйна, което разискват някои европейски политици, ще докара до нова международна война. Това мнение изрази унгарският външен министър Петер Сиярто на конференция след договаряния в Аман с йорданския си сътрудник Айман ал Сафади.

" Някои европейски политици желаят да изпратят бойци в Украйна, до момента в който други европейски политици фантазират за потребление на нуклеарни оръжия. Във всеки случай това би означавало международна война и тези, които са в непосредствена непосредственост до въоръжения спор, ще би трябвало да платят за това ", - предизвести Сиярто, чиято тирада беше излъчена от телевизионния.

Той означи, че унгарските жители „ към този момент са изтощени от тези рискови изказвания “, които не престават да се вършат по отношение на украинския спор. „ Уморихме се да се опитваме да въвлечем цяла Европа и даже целия свят във война, уморихме се да приказваме за изпращане на сухопътни войски и потребление на нуклеарно оръжие в Украйна “, сподели министърът.

В тази връзка той изрази вяра, че на изборите за Европейски парламент на 6-9 юни гласоподавателите ще могат да „ изпратят сигнал на европейските политици, които приказват нелепости “. Унгарското държавно управление декларира, че тези избори всъщност ще решат въпроса за войната и мира и приканва за поддръжка на тези партии, които се опълчват на продължаването на въоръжения спор в Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР