Преместването на Бюрото по защита на свидетелите е правилна стъпка.

...
Преместването на Бюрото по защита на свидетелите е правилна стъпка.
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Кирил Петков и Асен Василев не са най-успешните министри в кабинета

Преместването на Бюрото по отбрана на очевидците е вярна стъпка. Исторически това бюро е било в Министерство на правораздаването. Това е значима смяна, тъй като демонстрира, че се стремим да създадем опциите съизмерими. Това сподели юристът и декан на Юридическия факултет в Софийския университет

По думите му когато бюрото премине към министерството по този метод прокурорите ще бъдат в доста по-добро състояние, в случай че желаят да употребяват предпазен очевидец.

„ За първи път сме изправени пред избори, в които по едно и също време избираме парламент и президент. Това е като да избираме по едно и също време треньор и народен тим по футбол “, счита Вълчев.

„ Добре е да не се издигат тежки партийни претенденти, а да се направи цивилен спор по тази причина къде се намира България в този много бързо изменящ се свят “, счита Вълчев.

Относно идния план на Кирил Петков и Асен Василев, Даниел Вълчев разяснява, че те евентуално имат място в политическия живот, само че той не счита, че са най-успешните министри от служебния кабинет.

„ Според мен са Янаки Стоилов и Гълъб Донев. Това са хора, които свършиха доста в ресорите си, държаха се умерено, без доста непотребен звук и ПР правят работа “, сподели Вълчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР