Прелюбопитен диалог се състоя между Бойко Борисов и Красимир Каракачанов

...
Прелюбопитен диалог се състоя между Бойко Борисов и Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Ето как Борисов обсъжда колата на Тошко Йорданов

Прелюбопитен разговор се състоя сред Бойко Борисов и Красимир Каракачанов по време на следващото онлайн включване на водача на ГЕРБ от колекция в дома му в Банкя. Двамата разискаха обстойно и необятно колата, с която ръководителят на ПГ на „ ИТН ” Тошко Йорданов е отишъл при президента Румен Радев, с цел да получи и върне дружно с Антоанета Стефанова мандата за сформиране на държавно управление.



" Видяхте с каква кола пристигна на работа мандатоносителят, на който му връчиха един фес през днешния ден ", сподели Каракачанов, препращайки към митинга на Вътрешна македонска революционна организация пред Народното събрание и президентството. Воеводите бяха на улицата, с цел да стачкуват против рухването на ограничаването на изборни секции в чужбина, признато от Правната комисия по предложение на „ ИТН ”. Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Юлиян Ангелов издебна Тошко Йорданов и постави на главата му разкъсан фес.



" С каква? Аз не ги виждам, с цел да не се нервирам, тъй като без да желая, агресирам. А би трябвало да обичаме врага си ", полюбопитства Борисов. Каракачанов отвърна: " Фолксваген, не знам какъв модел, който, в случай че не ме лъже паметта коства към 80 хиляди лв. - колкото костват колите на министъра, зам.-министрите, началника на генералния щаб и заместниците му вкупом ".

Борисов отговори: " И нашите коли от НСО са на по 15-16 година, да не си мислят хората, че са доста първокласни ".

" Аз 4 години карам най-старата кола в страната от 95-та година за образец, тъй като армията няма пари ", сподели Каракачанов. " А когато отидат водачите на партиите, ще видиш с какви коли ще са. Те по тази причина и не вървят де ", сподели Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР