Прекрасни декемврийски дни се очертават пред Димитър Ковачев-Фънки. Легендарният промоутър,

...
Прекрасни декемврийски дни се очертават пред Димитър Ковачев-Фънки. Легендарният промоутър,
Коментари Харесай

Фънки коли две прасета по 200 кила

Прекрасни декемврийски дни се обрисуват пред Димитър Ковачев-Фънки. Легендарният промоутър, рокаджия и жури на " Като две капки вода " влиза в цикъл с доста забава, щедро ястие и пиянство.

" Пандемия е, само че при мен си е екстра. Групата ни " Черно було " има куп участия из страната. Вече свирихме в Бургас, а по-късно три дни продължихме и към Пазарджик. Сега сме още тук с другари, където ще заколим две свине от по 200 кг. Докато не ги изядем, няма да станем от масите. И преди, и след Коледа ще съм участник и в други сходни купони ", показа ни 61-годишният чудак през смях и добави, че по време на свински погребения не помни за високото си кръвно и наднорменото си тегло. " Взимам си хапченцата и всичко е следено. Не може човек все на диети да съществува, това живот ли е ", пита през смях Фънки.

Човекът, изпял " Всичките свине на мезета ", Руслан Мъйнов, е изрично срещу преяждането и препиването по празниците, написа още столичен ежедневник. " Всеки самичък се грижи за себе си и здравето си. Аз си реших, че ми е добре да се лимитирам и към този момент хапвам вярно - т.е. не да заобикалям храни, а да ги съчетавам по този начин, че тялото ми да не се цялостни с излишества ", смее се Руслан.

Повече от четири години той живее с така наречен кето диета, която е трансформирал в метод на живот. " Не считам непрекъснато калориите, към този момент по този начин съм привикнал, че не ми е проблем да се лимитирам, а и коремът ми много се е свил ", разяснява отслабването си с повече от 10 кг Руслан Мъйнов. Актьорът и артист е безапелационен, че свалянето на килата му носи доста сила и вдъхновение, нещо, което преди не се е случвало. " Няма миг, когато да ме мързи, и това в нашата специалност и доста значимо ", смее се Мъйнов, който чака семейството си на посетители в София за коледните празници.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР