Преживявайки безпрецедентен скок, блокчейнът Solana (SOL) счупи собствените си рекорди,

...
Преживявайки безпрецедентен скок, блокчейнът Solana (SOL) счупи собствените си рекорди,
Коментари Харесай

Solana: Активността на мрежата достига нови върхове

Преживявайки невиждан скок, блокчейнът Solana (SOL) счупи личните си върхове, като през януари означи впечатляващ скок на дейните адреси.

По-специално, на 31 януари мрежата Solana означи значим стадий с изумителните 884,000 дейни адреса. Този скок в интензивността на мрежата значи доста достижение за екосистемата Solana.

Нарастването на броя на дейните адреси в Solana е част от по-широка наклонност, показваща нараснала интензивност в цялата ѝ екосистема. Ключов катализатор беше airdrop-a на Jito (JTO), което се състоя през декември 2023 година и сложи началото на актуалната вълна от динамичност в мрежата. Този airdrop освен провокира внезапно повишаване на преводите, само че и притегли към Solana разнородни консуматори.

Няколко фактора, които способстваха за това, включват увеличено присъединяване в локални децентрализирани тържища (DEX) и възходящо въодушевление по меме монети като Bonk и Wen. Друго удивително развиване беше стартирането на криптовалутата на Jupiter, водещия DEX агрегатор на Solan, в последния ден на януари. Този стратегически ход евентуално е привлякъл забележителен приток на нови консуматори към мрежата.

Airdrop събитията се трансфораха в постоянна и вълнуваща характерност на екосистемата на Solana. Проведеният тази седмица от Jupiter Exchange ( JUP ) airdrop се откроява като един от най-големите в историята на мрежата, което провокира доста неспокойствие към токените JUP.

Токени на стойност почти $1.5 милиарда следва да бъдат разпределени в бъдещи airdrop събития, като анализаторите плануват появяването на още три airdrop-a. Очакванията са упованията и ентусиазмът да се запазят.

Анализаторите наблюдават от близко тези събития, като регистрират стратегическото значение на airdrop-а за поощряване на ангажираността на общността и за привличане на нови консуматори към мрежата Solana.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР