Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като

...
Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като
Коментари Харесай

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като принадлежности за ангажиране на общността и награди.

С внезапното повишаване на пазарната капитализация и притока на нови планове разработчиците и ръководителите постоянно предизвикват безвъзмездни airdrop-и за общността.

Ето някои от най-хубавите безвъзмездни airdrop събития, за които може да се претендира през май в тържища, децентрализирани протоколи и планове за цифрови активи:

  1. MYTH: Работейки в границите на Web3 GameFi системата, MYTH трансформира данни от Web2 в системи от Web3. Платформата предлага airdrop от 6,250,000 MYTHx токена на стойност почти $1 милион. Освен това MYTH вкара спомагателни изгоди за общността и ранните участници, в това число стартиране на награди Essence и играта Hex Mythica.
  2. Avail: Airdrop-ът на Avail включва издаването на 600 милиона токена на общността. Допустимите участници, в това число членове на общността, разработчици и стейкъри, могат да ревизират дали могат да се включат през уеб страницата и да се свържат, с цел да видят броя на токените, които са на тяхно разположение. Avail има за цел да мащабира Web3 и да подтиква приема, употребявайки модулна технология и комбинирайки наличност на данни, споделена сигурност и агрегиране.
  3. Immutable: Immutable оперира в границите на Web3 екосистемата и разгласи airdrop на стойност $50 милиона за членовете на общността. Потребителите могат да вземат участие, като играят игри, причисляват се към задачи и имат цифрови колекционерски предмети. За да вземат участие, потребителите би трябвало да посетят уеб страницата и да се свържат с плана Immutable.

Сред другите забележителни крипто airdrop-и са тези на Drift Protocol, Mode, Renzo, Blackwing и други Тези събития служат като тласък за присъединяване на общността и банкет на криптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР