Преговорите между Украйна и Русия са конфронтационни, но напредват, каза

...
Преговорите между Украйна и Русия са конфронтационни, но напредват, каза
Коментари Харесай

Зеленски обяви, че преговорите с Русия напредват

Преговорите сред Украйна и Русия са конфронтационни, само че напредват, сподели украинският президент Володимир Зеленски в сряда. На този декор Западът възнамерява да разгласи още наказания против Кремъл поради влошаващата се филантропична рецесия в страната.

Интензивните съветски въздушни удари трансформират обсадения Мариупол в " пепел от мъртва земя ", сподели градският съвет във вторник, до момента в който в пристанищния град бушуваха улични боеве и бомбардировки.

В сряда сутринта Зеленски обаче изрази вяра за договарянията с руснаците. “Много е мъчно, от време на време е конфронтационно. Но малко по малко вървим напред ", сподели той.

Наред с европейските водачи се чака президентът на Съединени американски щати Джо Байдън да разгласи нови наказания против Русия, когато посети Брюксел тази седмица.

Съединени американски щати приготвят наказания против повече от 300 членове на долната камара на съветския парламент, оповестява The ​​Wall Street Journal, който цитира неназовани публични лица и вътрешни документи.

“Не са взети дефинитивни решения за това кого ще глобяваме и какво ще глобяваме “, сподели представител на Белия дом. „ Ще имаме спомагателни санкционни ограничения, с цел да обявим, че ще бъдат въведени взаимно с нашите съдружници в четвъртък, когато президентът има опция да приказва с тях “.

Визитата на Байдън в Европа ще включва оповестяване на взаимни дейности за повишение на енергийната сигурност на континента, който мощно зависи от съветския газ и нефт, както и посещаване в Полша, с цел да покаже взаимност със прилежащата на Украйна страна.

След като не съумя да превземе столицата Киев или различен огромен град с бърза атака, Русия води война на безсилие, която трансформира някои градски региони в руини. Това провокира опасенията на Запада, че спорът може да ескалира, даже до нуклеарна война.

“Политиката за сигурност на Русия диктува, че страната ще употребява такива оръжия единствено в случай че съществува опасност “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред CNN.

“Ако това е екзистенциална опасност за нашата страна, тогава той (ядреният арсенал) може да бъде употребен в сходство с нашата идея “, сподели той. По-рано той сподели, че " никой " в никакъв случай не е предполагал, че интервенцията в Украйна ще отнеме единствено няколко дни.

Западни представители споделиха, че съветските сили са спрени към Киев, само че реализират прочут прогрес на юг и изток. Украинските бойци отблъскват съветските войски на някои места, само че не могат да ги върнат обратно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР