Преговорите между Сдружение ПФК Ботев и Антон Зингаревич се подновяват.

...
Преговорите между Сдружение ПФК Ботев и Антон Зингаревич се подновяват.
Коментари Харесай

Обрат! Зингаревич подновява преговорите с Ботев Пловдив

Преговорите сред Сдружение ПФК Ботев и Антон Зингаревич се възобновяват. Вчера съветският милиардер замрази договарянията, само че двете страни са изгладили различията и излязоха с обща декларация, оповестена в формалния уебсайт на " канарчетата ".

Ето какво гласи тя:

" Сдружение ПФК Ботев и изявилият подготвеност да влага във ФК Ботев Пловдив АД съветски бизнесмен господин Антон Зингаревич възобновяват договарянията за прекачване на мажоритарен пакет от акциите на футболното сдружение.

Настоящото известие е взаимна позиция на Сдружението и господин Зингаревич.

До обрата по отношение на вчерашното заледяване на диалозите се стигна, откакто представители на господин Зингаревич и членове на УС на Сдружение ПФК Ботев организираха незабавна среща в днешния ден, протекла извънредно положително и ползотворно. Двете страни се договориха за спазването на строга конфиденциалност по изискванията на възможната договорка до завършването на договарянията.

Съзнавайки големия интерес на обществеността и публицистите, бихме желали да поясним, че публична и достоверна информация за договарянията и бъдещето на клуба ще се разгласява единствено на клубния уебсайт.

Желаем на всички светли, топли и споделени Коледни празници! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР