Предвид завърналата се с пълна сила зима и естеството настоящата

...
Предвид завърналата се с пълна сила зима и естеството настоящата
Коментари Харесай

Тита се пусна по бельо - slava.bg

Предвид завърналата се с цялостна мощ зима и естеството актуалната обстановка като цяло, евентуално доста хора се двоумят дали да не създадат като американците, извадили отначало коледната декорация от мазето. Все отново малко празнично въодушевление в никакъв случай не е ненужно, изключително в този момент.

Но в случай че сте от тези, които желаят краткотрайно да не помнят за студа на открито, тогава влезте в обществената мрежа и отворете акаунта на поп изпълнителката Христина Христова, по-известна като Тита, тъй като тя е решила да напомни на всички свои почитатели "вкуса " на горещите дни, предава Dir.bg.

Поддържайки провокативния си имидж пред фотографския обектив, русокоската показа в формалния си Инстаграм профил предизвикателна фотография, с която зарадва всички свои фенове. На изображението, събрало над 40 хиляди лайкове единствено за броени часове, тя театралничи в съблазнителна поза, подпряла се на рамката на врата.

На фрагмента 20-годишната певицата носи само долни дрехи в наследник цвят, разкривайки на фена прелестната си фигура. Косата ѝ е прибрана в небрежна опашка, като няколко кичура падат свободно към лицето ѝ, а прелъстителната ѝ визия се добавя от огромни обеци вид "халки " и деликатна гривна.

"Всъщност, да си останеш у дома не е толкоз неприятно ", е написала тя към фотоса, който събра голям брой похвали от господата.

"Идвам в Силистра ", "Няма кой да ти стъпи на дребния пръст ", "Невероятна! Това е българската хубост, разказана в една фотография " и "Ако всички, които стояха у дома, изглеждаха по този начин... " са единствено една дребна част от мненията, редящи се под фотографията.

В свое изявление, провело се в края на февруари, изпълнителката на "Антилопа " сподели, че разграничава Тита от Христина, които са доста разнообразни - единият облик е актьорът на музикалната сцена, а другият е същинското и "Аз ", стоящо зад целия искра.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР