Предстоящи избори и във Франция. Президентът Еманюел Макрон проведе първия

...
Предстоящи избори и във Франция. Президентът Еманюел Макрон проведе първия
Коментари Харесай

Макрон с първи митинг преди президентския вот

Предстоящи избори и във Франция. Президентът Еманюел Макрон организира първия протест от акцията си - едвам седмица преди президентския избор на 10 април, съобщи Българска национална телевизия.

Както беше предизвестил, поради войната в Украйна Макрон отдели малко време за акцията, с която търси втори мандат.

Социологическите изследвания демонстрират, че както и на последните избори, французите все по този начин са недоволни от ситуацията в страната и желаят смяна.

Грандиозното събитие в парижкия бизнес регион Дефанс наподобява ще бъде само в акцията на Еманюел Макрон. Днес той напомни по какъв начин преди шест години е събрал съидейници, " с цел да създадат промените, които никой не желае да направи ". И регистрира резултатите.

" Приятели, макар рецесиите ние не се отказахме. Изпълнихме обещанията си, с цел да сложим завършек на това зло за Франция - всеобщата безработица. Трябваше да нападаме старите табута за данъчната система, правото на труд, застраховката за безработица. Направихме го и имаме най-ниското равнище на безработица от 15 години. За да защитим французите от тероризма, трябваше да променим законите си, да подсилим разследващите служби. Ние го направихме ", съобщи Макрон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР