Предстои една още по-трудна година. Тази беше хаос, следващата не

...
Предстои една още по-трудна година. Тази беше хаос, следващата не
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Документът на ПП е обречен; щетите, които нанесоха се измерват в милиарди

„ Предстои една още по-трудна година. Тази беше безпорядък, идната не се обрисува да бъде по-добра. Днес разбрах, че до ръководителя на Народно събрание Вежди Рашидов е изпратен план на решение за установяване на целите, националните цели пред Народното събрание на Република България и ограниченията нужни за тяхното реализиране.  Ние имаме стратегия, която по същата логичност можем да внесем като проекторешение. С една дума инатът на Политическа партия докара до тук, че още веднъж се връщаме на изходната позиция. Помните, че преди време предложих да се направи сходен документ, който те са нарекли декларацията. Този вид не се одобри, а в този момент копирайки ни вършат същото, а в това време споделят, че желаят да се носи политическа отговорност ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с депутатите си в централата на партията.

Той бе безапелационен, че в декларацията на Политическа партия има неща, които са безотговорни, тъй като Кирил Петков и Асен Василев са били изпълнителната власт и са могли да изпълнят част от поставените цели. По думите му представянето на Политическа партия през днешния ден е било неенергично.

„ Това, че водачите на политическите партии не отидоха демонстрира и отношението към Политическа партия и изолацията, в която са изпаднали.  Изключвам сътрудниците от Демократична България, които харесват всичко, което Политическа партия им предлага. Дали го харесват е различен въпрос, само че най-малко тека заявяват. Затова смятам, че самият метод по който се предлага този документ е лекомислен. Той е жертван на крах по метода по който се предлага. Ние не знам и кои са хората, които ще го извършват, тъй като към доста от хората ние имаме забележки ”, сподели още той.

Лидерът на ГЕРБ даде образец с цените на горивата. „ На трети август 2022 година дизелът е бил 3, 47 лв., а бензинът 3,33. След като  „ Промяната ” си отпътува  дизелът е -0, 58 лева.и бензинът -0,84 лв.. Сиреч това, което ние обяснявахме, че до момента в който е траело държавното управление на Политическа партия от джоба на българина  е изтичал близо лев. Всичко това е отишло в непознати джобове ”, съобщи Борисов.

Той заключи, че  падането на кабинета „ Петков ” е донесло единствено разцвет и не толкоз надълбоко бъркане в джоба на българина.

„ Днес Радев сподели, че е исторически ден за България, тъй като сме се свързали с газопреносната мрежа на Турция. Помните, че преди месец говорихме, че това доста бързо би трябвало да се осъществя и за наслада служебното държавно управление го направи ”. Лидерът на ГЕРБ подсети, че с помощта на  визията на партията за диверсификацията през днешния ден е допустимо подписването на подобен документ.

„ Паралелно с това направихме и спомагателен газопровод през, който да може през днешния ден и от Турция за България да идва полутечен газ, а също по този начин инвестирахме в интерконектора  с Гърция ”, сподели още той.

Борисов съобщи, че по време на ръководството на „ Продължаваме промяната ” единственото, което и видяла страната ни е съсипия.

„ Още на следващия ден ще ви предложа да внесете в Народното събрание проекторешение за 7 и 8 реактор на АЕЦ „ Козлодуй ". За да може след време, когато изпаднат от работа 5 и 6 реактор, да можем незабавно да си заместим мощността ", обърна се той към Делян Добрев, Жечо Станков и Теменужка Петкова. Той уточни, че решението от стимулирано от обезглавяването на Политическа партия на енергетиката.

„ Ако има импортирано такова предложение са съберете на председателски съвет  и задължете  служебното държавно управление да не допусне тази злополука, тъй като вредите, които ни нанесе смяната се мерят с милиарди ”, сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР