Скоро ще има още една уста за хранене в най-голямото

...
Скоро ще има още една уста за хранене в най-голямото
Коментари Харесай

Нетната стойност на Сю Радфорд – невероятните печалби на майка на 22 години, когато най-голямото семейство във Великобритания се разраства

Скоро ще има още една уста за хранене в най-голямото семейство на Англия, Радфорд, само че макар съмненията, те не разчитат на подаяния.

Осмата щерка на Сю и Ноел Радфорд преди малко разгласи, че тя и нейният дълготраен сътрудник чакат. Кейти и приятелят й Конър потвърдиха новината в Instagram. 21-годишната Кейти изстреля канон в откриване на пола, като разкри, че ще посрещнат момченце по-късно през годината.

Мама и баба Сю Радфорд постоянно са разпитвани по какъв начин тъкмо финансира своето мега семейство и по какъв начин могат да си разрешат огромния парцел за £1 милион, в който живеят. Те към този момент могат да се похвалят с впечатляваща чиста стойност - и това няма нищо общо с приемането на ръка за помощ.

Семейство Радфорд са доста независими, защото живеят от приходите от фамилния пекарски бизнес на баща Ноел, както и от своите обществени медийни платформи и телевизионни сериали. Съществува и фактът, че доста от децата им са задоволително огромни, с цел да си платят пътя.

Сю и пото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР