Представители на Инициативния комитет, издигащ кандидатурите на проф. Анастас Герджиков

...
Представители на Инициативния комитет, издигащ кандидатурите на проф. Анастас Герджиков
Коментари Харесай

Инициативният комитет на Герджиков/Митева внесе документи за регистрация

Представители на Инициативния комитет, издигащ кандидатурите на проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева за президент и вицепрезидент, внесоха документите за регистрацията им в Централната изборна комисия. Очакванията на ръководителя на Инициативния комитет Радомир Чолаков:  " Мисля, че проф.Герджиков ще бъде президент на България ".

Политологът Румяна Коларова и общественият антрополог Харалан Александров обясниха претекстовете си да са в Инициативния комитет:  

" Смятам, че хора с висок научен статус, надълбоко знание за обществото и цивилизацията, какъвто е господин Герджиков, могат единствено да допринесат и то доста уверено за нормализиране на обстановката в България и считам, че е огромна храброст да излезеш на политическата сцена в този миг ", сподели Харалан Александров.

" Президентът би трябвало да бъде съдия. Той няма по какъв начин да заема страна тогава, когато имате някакъв тип съревнование. Напълно съм уверена, че проф.Герджиков ще бъде тъкмо в тази позиция ", добави от своя страна Румяна Коларова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР