Представете си под формата на хапче - няма нужда от

...
Представете си под формата на хапче - няма нужда от
Коментари Харесай

Израелската фармацевтична компания започва тестове на COVID-ваксина под формата на хапче

Представете си под формата на хапче - няма потребност от инжекции, медицински личен състав, приемате я в дома си, написа " Дарик ". Това се пробва да направи израелската фармацевтична компания " Орамед " и първите клинични тествания, които ще се организират от дъщерната й компания " Оравакс ", са планувани за август, споделя ръководителят й Надав Кидрон.

Оралните ваксини са от голяма важност за разрастващите се страни , тъй като улесняват логистиката на имунизационните акции, сподели Кидрон. Но те могат да усилят имунизацията и в по-богатите страни, където страхът от инжекциите е фактор, който постоянно не се вижда, за отхвърли от имунизиране.Според резултати от извършено наскоро проучване, близо 19 милиона американци, които не желаят да се имунизират, биха приели да го създадат, в случай че имунизацията е на таблетка.
 Задава се ваксина-хапче против ковид Задава се ваксина-хапче против ковид
Ваксина на основата на хапче против ковид на компанията Immunity Bio влезе в клинични тествания на хора в Америка и в Южна Африка....

" За да има добър резултат от имунизирането е нужно да се ваксинират колкото се може повече хора ", показва Кидрон. Сред другите преимущества са по-малко пластмасови боклуци и евентуално по-малко странични резултати. Независимо от позитивните страни на доктрина, малко орални ваксини са сполучливи, тъй като дейните съставки не оцеляват при прекосяването през стомашно-чревния тракт.

Сред изключенията са ваксини за болести, които се придвижват през устата или храносмилателната система, по тази причина има и ефикасна орална ваксина против полиомиелит. Израелската компания е поискала разрешителни за клинични проби в няколко страни като Република Южна Африка да вземем за пример и се надява първите тествания да стартират в Израел до седмици, в случай че здравното министерство позволи.

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР