Представете си плаж без тълпите, шума и привидно безкрайното време,

...
Представете си плаж без тълпите, шума и привидно безкрайното време,
Коментари Харесай

Плаж край реката, или една добре пазена канадска тайна

Представете си плаж без тълпите, шума и видимо безкрайното време, което ви е належащо, с цел да откриете идеалното място, на което да разпънете кърпата си.
Въпреки че наподобява невероятно, плаж като описания нагоре фактически съществува. Просто би трябвало да знаете къде да го търсите.
Жителите на Едмънтън - столицата на канадската провинция Алберта, имат загадка - плаж на река Едмънтън. Той се появява постепенно и бавно, когато градът стартира да строи два моста по поречието.
Новооткритата крайбрежна зона се разраства доста, откогато строителството в региона се усилва.



Около Едмънтън ще откриете магазини, които продават тениски с надпис " Тайният плаж Едмънтън " или " Случайният плаж ". Някои локални поданици даже желаят да трансфорат плажа в непрекъсната част от живота на общността.
За да стане това факт обаче скалите, които са сложени в реката за строителни цели, ще би трябвало да бъдат пренаредени и оставени в нея.


Ако не се поставят старания да се отбрани плажът, локалните и туристите евентуално ще имат още две години да го посетят, преди строителството да завърши и пясъчните крайбрежия да бъдат погълнати от реката.

Ако решите да се впуснете с търсене на това градско знамение, би трябвало да знаете, че макар че е безвредно да се плува в реката, водните течения са много мощни понякога, тъй че внимавайте.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР