Предсказанията на Баба Ванга често будят по-голям интерес от тези

...
Предсказанията на Баба Ванга често будят по-голям интерес от тези
Коментари Харесай

Мистерията Ванга - как професионална техника спира да работи около нея?

Предсказанията на Баба Ванга постоянно будят по-голям интерес от тези на митичния Нострадамус. И в това няма нищо необичайно.

Този юни на бял свят ще се появи нов филм за Ванга. " Ванга - човек и феномен " е името на лентата, а неин режисьор е Стоян Петров. Филмът ще разкрие нови, незнайни до момента предсказания. 

Малцина знаят, че приживе Ванга кани на среща самия Борис Елцин  - първият президент на Руската федерация. Вместо него отива Сергей Медведев, прессекретар и дясна ръка на Елцин.

Медведев си носи дребен магнетофон, с цел да запише диалога. След срещата обаче се оказва, че с изключение на поздрава на Ванга, няма нищо друго записано, споделя Vesti.bg.

Това обаче не е първият подобен случай. При фотосите на първия филм за пророчицата се оказва, че на видео лентата няма нито един записан кадър. 

Новият филм за Ванга се появява в миг, в който с името ѝ се спекулира непрекъснато. " Вадят се думи от подтекста и се употребяват за избрани цели. Особено в Русия ", разяснява Стоян Петров пред Vesti.bg.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/aerbas1923/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР