Предсказания на Нострадамус и връзката им с Книгата Откровения …Нострадамус

...
Предсказания на Нострадамус и връзката им с Книгата Откровения …Нострадамус
Коментари Харесай

Предсказания на Нострадамус и връзката им с Откровения

Предсказания на Нострадамус и връзката им с Книгата Откровения …Нострадамус e един от най-противоречивите герои в новата история (HiddenTruth.site). Той е считан за един от най-великите пророци на човечеството, станал прочут с помощта на тайнствената си книга, издадена през 1555 година, под името „ Les Propheties “ (Пророчествата).Книгата му, която съдържа 353 стиха, провокира интереса на всички, тъй като на практика предсказва доста събития, които са се случили доста години откакто са били описани в тази книга.

 1 - Предсказания на Нострадамус и връзката им с Откровения (видео)
Времето минава и новото потомство открива нови интерпретации на написаните по-рано изречения.Четете още: В Еквадор са открити скелетите на антична раса великански хора (видео)Някои изследователи свързват пророчествата на Нострадамус с Книгата Откровения. Например считат, че има извънземно настъпление, което се случва сред 2019 година и 2020 година, но извънземните употребяват телата на хората, по тази причина са неразпознаваеми.


 2 - Предсказания на Нострадамус и връзката им с Откровения (видео)
В Откровение 19 се казва, че Исус Христос се спуска от галактическото пространство в Новия Йерусалим. Изследователите считат, че това биха могли да бъдат извънземни, идващи от Космоса с НЛО.Откровение 22 споменава смяната на човешката ДНК. Приликата е впечатляваща с знамение на Нострадамус.Библейските пророчества в Книгата Откровение загатват, че Исус ще управлява войска и ще победи Антихриста. Кой може да е Антихриста в този случай?

 3 - Предсказания на Нострадамус и връзката им с Откровения (видео)
Това значи ли, че извънземните ще оказват помощ на хората да победят врага си. На фона на случващото се сега по света, пандемията от ковид и някои конспиративни теории – приликите са поразителни.Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР