Предсказание за Армагедон в духовното царство (може би вече се

...
Предсказание за Армагедон в духовното царство (може би вече се
Коментари Харесай

Кейси – видения за бъдещето, които може би вече се случват

Предсказание за Армагедон в духовното царство (може би към този момент се случва)

Едгар Кейси предсказва, че по този начин наречената " Битка на Армагедон ", алегорично разказана в Библията ще стартира през 1999 година, като тази " борба ", няма да се води като война на Земята, а ще бъде една духовна борба сред " възвишените сили на светлината " и " по-нисшите сили на мрака " и ще продължи 1000 години. Причината за тази борба съгласно Едгар Кейси, е да се предотврати душите от нисшия задгробен живот да се преродят на Земята и единствено просветените души да имат опция да се прераждат. Резултатът ще бъде, че в продължение на 1000 години ще се построява един свят на мир и прояснение. След 1000 години, на душите от нисшето задгробно царство ще им бъде позволено още веднъж да се преродят на Земята, само че по това време на Земята ще доминира към този момент по този начин нареченото " небесно царство ".

Предсказание за второто пришествие на Христос (може би към този момент се е случило)

Кейси постоянно поддържа тезата, че човечеството скоро ще преживее " деня на отплата ”. Той предсказва годината на второто пришествие на Исус да бъде 1998 година Критиците надлежно показват, че 1998 година е пристигнала и второ пришествие не се следи, само че те неправилно чакат това да се случи като Исус се появи от небето с хор от ангели, до момента в който Габриел свири с рог и мъртъвци се пробват да се измъкнат от своите гробове. Тази концепция за възкресението е резултат от погрешно схващане на античната идея за раждането и прераждането.

По-логично и по-реалистично е Исус е да се завърне на Земята по същия метод, както е направил в предходния си живот – посредством възобновление. Поради тази причина, се има вяра, че Исус в реалност се е завърнал съгласно предсказанието на Кейси. И в случай че тази доктрина е вярна, то това значи, че Исус сега живее на Земята като дете. Следните обстоятелства удостоверяват тази доктрина:

(1) Кейси се е потвърдил с точността на своите предсказания – изключително с тези за огромните промени, протичащи се на света.

(2) Кейси е бил доста нравствен и набожен човек.

 Кейси – видения за бъдещето, които може би към този момент се случват

(3) Като християнин " оракул ", второто пришествие на Христос е може би най-важното предсказване, което Кейси е направил и би изглеждало малко евентуално той да е толкоз прецизен в останалите си предсказания и да не е прецизен в това, което е най-близко до сърцето му.

(4) Д-р Ричард Ибай е имал сън, по време на което Исус му е споделил, че той няма да почине до момента в който Исус не се върне на Земята. На 2 декември 2002 година Д-р Ибай умрял, което единствено по себе си значи че тогава Исус към този момент се е бил върнал на Земята.

(5) Съществува и антично знамение, което поддържа тезата на Кейси за времето на второ пришествие на Исус. Именно Нострадамус също предсказва прераждането на Исус:

" През 1999 година и още седем месеца, от небето ще пристигна Великият цар на терора. Той ще докара назад и великият цар на Монголите. Както преди, по този начин и по-късно война ще цари невъзпряна. " (Нострадамус)

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР