Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев поиска осъдената за

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев поиска осъдената за
Коментари Харесай

Столичният район Красно село се разделя с осъдената за конфликт на интереси кметица

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев изиска наказаната за спор на ползи кметица на столичния регион " Красно село " да бъде отстранена от служба.

Росина Станиславова е наказана от Върховния административен съд тъй като е сключила контракт с щерка си за план за патронажна грижа за възрастни. Недоволни хора от " Красно село " си проведоха празненство пред общината в символ на наслада, че Росина Станиславова няма да е към този момент кмет.

Росина Станиславова, кмет на регион " Красно село ": " Понеже ние пуснахме писмо до МФ и до МТС, които са водещи в тези планове, получихме одобрителен отговор на нашата теза, с което да реализираме смяна на решението на СОС, с което се включват и останалите региони. От там стартира и офанзивата против мен. С този скърпен сигнал, манипулиран от господин Георги Георгиев. Сезирала съм госпожа Фандъкова за инспекция, само че инспекция не ми е известно да е направена до този миг ".

Цанко Донков: " Нашият регион най-сетне ще види бял ден, тъй като от началото на ръководството на нашата към този момент някогашна кметица, регионът ни затъна извънредно доста във връзка с тротоари и улици.

Атанас Баджиев: " В този регион през последните 4 години нищо не се случва. Всички неща са цялостен разгром, не се обръща никакво внимание на жителите и ръководството на обществената инфраструктура е под всякаква рецензия ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР