Председателят на Софийския градски съд няма българско гражданство Алексей Трифонов,

...
Председателят на Софийския градски съд няма българско гражданство Алексей Трифонов,
Коментари Харесай

Валя Ахчиева: Няма истинска медийна среда в България

Председателят на Софийския градски съд няма българско поданство Алексей Трифонов, стана ясно в Комисията по проверка в Народното събрание. Новината заяви журналистът Валя Ахчиева.

Дадох опция на Алексей Трифонов да даде своята позиция. От пресцентъра на Софийски градски съд ми изпратиха отговор, че той е български жител, защото е бил боец. Това съобщи в предаването „ ЕвроДикоФ “ на Телевизия Евроком Ахчиева. Тя посочи, че е лишило години да бъде осъществена инспекция поради нежеланието на институциите. Въпреки това служебното държавно управление прави такава.

„ Специална комисия е направила разбор и се е произнесла, че той няма българско поданство, тъй като българският акт за раждане е публикуван без правно съображение. Няма решение от родителите за българско поданство. “, добави тя.

„ Сега съм в договаряния. Спряха предаването ми в ТВ+. В договаряния съм, няма да издам къде. Ако няма сделка, ще продължа да излъчвам в моя Ютуб канал (…) Няма същинска медийна среда в България “, добави журналистката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР