Председателят на ПГ на Продължаваме промяната удари лидера на ГЕРБ

...
Председателят на ПГ на Продължаваме промяната удари лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Андрей Гюров с неудобен въпрос към Борисов

Председателят на ПГ на „ Продължаваме промяната ” удари водача на ГЕРБ Бойко Борисов с неуместен въпрос. Искам да го попитам господин Борисов за какво Нефтохим последните 10 години не е записал облага и за какво не е плащал налози в България, попита Гюров в изявление за Нова тв.

По думите му би трябвало да си спестим съботно-неделните сказки от шипковия шубрак и да обърнем внимание на това, което страната би трябвало да свърши. Трябва да се оправим с инфлацията, да приемем еврото и да спрем корупцията, сподели още той.

Що се отнася до вотът на съмнение, той съобщи, че към момента има вяра, че в Народно събрание има хора, които желаят да сложат България на евроатлантическия път без корупция. Водят се диалози на равнище Министерски съвет, на равнище група, приказвам с доста депутати. Нямам поради съответни хора, ние беседваме за идея. Каузата е една свободна България в която няма корупция, посочи той.

Гюров е на мнение, че ГЕРБ и Движение за права и свободи се тормозят, че от ден на ден депутати ще се извърнат към вътрешния си глас и няма да поддържат вота на съмнение.

Що се отнася до изявлението на Радев за извършването на покупки на депутати, Гюров съобщи, че е бил измамен от екипа си, тъй като те не оферират постове, а идея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР