Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и председател на Комисията

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и председател на Комисията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов замина на форум по сигурността в САЩ

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов отпътува на работно посещаване в Съединени американски щати.

Във Вашингтон Цветанов ще организира поредност от срещи. Той ще беседва с представители както на другите институции на Съединени американски щати, по този начин и на неправителствения бранш.

Цветан Цветанов ще взе участие и в Парламентарен конгрес по разузнаване и сигурност, който ще се организира в постройката на Конгреса. В рамките на конференцията ще бъдат обсъждани тематики, свързани с киберсигурност и разузнаване и противодействието на тероризма и противозаконното му финансиране.

В събитието вземат участие ръководителят на специфичната Комисия по разузнаване Девин Нунес, ръководителят на подкомисията по тероризъм и нелегално финансиране към Комисията по финансови услуги Стийв Пиърс, ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност Майкъл МакКол, краткотрайният ръководител на Канадския отдел за финансово разузнаване Бари МакКилоп и др.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР