При закрити врата в Бургаският съд трябваше да се гледа

...
При закрити врата в Бургаският съд трябваше да се гледа
Коментари Харесай

Велико Минков: След ДНК теста храня, къпя, приспивам детето си

При закрити врата в Бургаският съд трябваше да се гледа делото за бащинство на някогашния народен представител Велико Минков. Той е биологичен татко на бебето на Габриела Славова, упрекната за убийството на брачна половинка си Пейо. В последна сметка с процесуални хватки делото беше отсрочено.

Велико Минков съобщи в съда, че упорства да отглежда и да се грижи за сина си.

" ДНК експертизата потвърди изрично, че аз съм бащата и при създалите се условия мисля, че това е най-хубавото за детето. От както е излязла ДНК експертизата се грижа за него, храня си го, окъпвам си го, замайвам си го ", съобщи някогашният народен представител пред Bulgaria ON AIR.

В съда в Бургас като очевидец дойде и бащата на убития Пейо Пеев. В момента той и брачната половинка му отглеждат двете деца на Габриела Славова.

" Аз не извършвам кражба деца. Заради това дете убиха сина ми. То пораства, усмихва се, вика си, като всяко дете ", съобщи бащата на убития Пейо Орлин Пеев.

Заради процесуални хватки и подаден иск от страна на майката обаче делото през днешния ден беше отсрочено. 

" Законът е този, който би трябвало да се промени, за да няма съмнения нито един съд да постанови своевремeнни ограничения в полза на детето. Ако някой се съмнява, че най-добре е за детето в съответната обстановка е да го гледа родният му татко, дано каже нещо друго от това ", съобщи юристът на Велико Минков Пламен Борисов.

Велико прикани Габриела да спре всевъзможни дейности и да даде опция той да отглежда детето си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР