Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски изрази възмущението

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски изрази възмущението
Коментари Харесай

БСП дебнат ще си даде ли Борисов имунитета

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски изрази възмущението си пред публицисти, че, както се изрази, " сътрудника, депутат " не е подал депутатския си имунитет.

Той уточни, че въпросният депутат (визирайки очевидно водача на ГЕРБ Бойко Борисов) излъгал както медиите, по този начин и парламентарните групи, че. " Днес проверихме и до 9.30 часа в деловодството на Народното събрание няма документално искане за освобождение на имунитет. Към този миг този сътрудник, депутат се крие зад четирите стени на Народното събрание. Както към този момент видяхме, има и жандармерия, която укрепва сигурността на постройката ", разяснява Свиленски.

Той се закани, че в случай че до утрешният ден " въпросният депутат " не си е подал депутатския имунитет, то от Българска социалистическа партия още веднъж ще вкарат предложение за събаряне имунитета на депутата .

Свиленски се надява функционалностите на Народното събрание да пере нечии имидж, имунитет или успокоение, да е завършила. " Този сътрудник депутат, който допреди няколко седмици се притесняваше от някогашния основен прокурор Иван Гешев, към този момент няма съображение да се тормози, защото основният прокурор е различен ", сподели той.
 Иванов: Не желаеме да перем никого, само българската страна
Иванов: Не желаеме да перем никого, само българската страна

Борбата с корупцията и беззаконието ставала през болшинствата

Георги Свиленски не знае и дали украинският президент. Той не сподели и дали Българска социалистическа партия биха се срещнали с него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР