Сглобката не оправда очакванията и пое посоката на ново либерално

...
Сглобката не оправда очакванията и пое посоката на ново либерално
Коментари Харесай

Петър Москов при откриването на кампанията на Синя България: Има смисъл от обединена десница

" Сглобката " не оправда упованията и пое посоката на ново демократично ръководство, а държанието на политиците в Народното събрание отврати гласоподавателите. И ние сме възмутени, само че избираме да не се откажем ", сподели от своя страна Вили Лилков , лидер на листата в 23 МИР-София. " Първата цел е на тези избори да съберем разпилените десни гласоподаватели и те да получат посланичество в Народното събрание ", разгласи той.

Никола Янков , лидер в 25 МИР-София, изясни, представен от Българска телеграфна агенция, че дясна политика значи по-малко страна в стопанската система, по-ниски налози, дефицити и задължения, и по-малко корупция. От " Синя България " обявиха, че ще вземат участие само в положително ръководство на България. Задачата е де бъде върната нормалността в дясното.

Имаме вяра, че в Екологичен потенциал ще изпратим младежи, с гръбнак, които могат да кажат " не ", когато се протяга ръка на българските национални ползи, разгласи Борис Ячев от " Консервативна България ".

Време е да приемем, че не сме незначителен състезател в Европейски Съюз, съобщи Цвета Кирилова , лидер на евролистата. Според нея в Европа би трябвало да се чува добре аргументираният глас на България.

Специалната " гостенка " на събитието е китарата на Георги Минчев, разгласи Васко Кръпката.

Снимка: БТА

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР