Зала 6 на НДК се оказа твърде малка за приятелите

...
Зала 6 на НДК се оказа твърде малка за приятелите
Коментари Харесай

Синя България е шансът да гласуваме по убеждение

Зала 6 на НДК се оказа прекомерно дребна за приятелите и симпатизантите на Синя България, пристигнали да открият дружно предизборната акция на дясната коалиция, през днешния ден. Тончо Токмакчиев приветства събралите се с крилатите думи на най-успешния реакционер на Англия - Маргарет Тачър: " В политиката има два пътя - единият е десен, другия е неверен ".

 

Вдъхновителят на Синя София, проф. Вили Лилков поздрави всички за дързостта, за ентусиазма и за волята им да продължат триумфа на Синя София в цялата страна: " Днес в сърцето на Синя София се ражда Синя България ". Председателите на обединилите се партии, припомниха че всички триумфи на България през последните тридесет години в евроинтеграцията и в покачването на стандарта на живот на хората, се дължат само на десни ръководства.

 

Лидерът на икономическия екип на Синя Българя, Никола Янков с горчевина акцентира, че през последните няколко години ни ръководят единствено леви държавни управления, които доведоха до обедняване на българите и увеличение на задълженията на страната.

 

Решението е в обединена десница към ясна дясна икономическа стратегия, отбрана на националните полезности и отстояване на ползите на България в Европейски Съюз, уточни най-после Петър Москов и съобщи убеждението си, че мястото на Съюз на демократичните сили и ДСБ е в Синя България.

 

Специален привет за Синя България и всички симпатизанти сервира с осъществяването си Васко Кръпката. Любимецът на десните българи разгорещено призна, че Синя България е шансът на всички " най-накрая да гласуваме по убеждения, а не с омерзение ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР