Председателят на Народното събрание Мирослав Иванов наложи наказание „забележка“ на

...
Председателят на Народното събрание Мирослав Иванов наложи наказание „забележка“ на
Коментари Харесай

ДПС и Ананиев се счепкаха в парламента

Председателят на Народното събрание Мирослав Иванов наложи наказване „ забележка “ на депутата от Движение за права и свободи Хамид Хамид поради това, че назова Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната " „ измамник “.

Размяната на реплики пристигна след искане на ГЕРБ срокът за оферти сред 1-во и 2-ро четене на Закона за правосъдната власт да бъде продължен. Ананиев се разгласи срещу и съобщи, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са се опитвали да забавят законопроекта.

" Господин ръководител, апелирам да не допускате тук, от тази естрада, провалени политически цветарки, които са управлявали с Борисов и то сполучливо, негови ортаци по шкафчета, тука да раздават морал. Вчера дебатът беше напълно всъщност и никой не се е старал да забавя безусловно приемането на никакъв закон, по този начин, че не позволявайте на долни лъжци от тази естрада да ръсят обиди ", реагира Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

" За първото послание към господин Ананиев нямаше да Ви наложа наказване, само че за второто не мога да не Ви наложа наказване, господин Хамид ", взе отношение ръководителят на Народното събрание Мирослав Иванов, представен от " Банкер ".

От Движение за права и свободи желаеха до сряда да бъдат обезпечени стенограмите и видеотозаписите от вчерашното съвещание и ръководителят на Народното събрание да стимулира наложеното наказване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР