Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан
Коментари Харесай

Цветанов организира кръгла маса за постигнатото в областта на вътрешните работи по време на Българското председателство

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов провежда кръгла маса на тематика „ Постигнатото в региона на вътрешните работи по време на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз “.

Събитието ще се организира на 17 юли 2018 година от 10.00 часа в зала „ Изток “ на Народното събрание. В рамките на кръглата маса ще бъде изработен преглед на акцентите от работата на Министерство на вътрешните работи по време на Председателството, в това число постигнатото по законодателните досиета на европейско равнище, политиките на миграция и леговище, граничния надзор, битката с трафика на хора, интернационалното полицейско съдействие и други.

Специален посетител и представител на кръглата маса ще бъде доктор Михаил Шпинделегер, който е общоприет шеф на Международния център за развиване на миграционната политика. В събитието ще вземат участие още представители на Министерството на вътрешните работи, на неправителствения бранш, на Държавната организация за бежанците при Министерски съвет, на Националната комисия за битка с трафика на хора, на интернационалните организации в региона, както и представители на дипломатическия корпус в България, народни представители от отрасловите комисии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР