Председателят на комисията по отбрана в парламента генерал Константин Попов

...
Председателят на комисията по отбрана в парламента генерал Константин Попов
Коментари Харесай

Натовски асове поздравяват ген. Попов за ЧРД

Председателят на комисията по защита в Народното събрание военачалник Константин Попов приема поздравления през днешния ден за рождения си ден. Бившият началник на родните Военновъздушни сили към този момент е получил приветствия от натовски асове във въздуха, с които е другар от военновъздушния лицей „ Максуел “ в Алабама и престоя му като заместник-началник на щаба на Военновъздушния съставен елемент „ Юг “ на алианса в Измир (2006 – 2008), научи " Стандарт ".

Попов, който има славата на един от най-хубавите водачи у нас и над 1200 часа във въздуха, ще чества в стеснен кръг с най-близките си, само че ще почерпи на патерица съпартийците от ГЕРБ и сътрудниците си от останалите групи в Народното събрание след края на депутатската почивка.

Генералът, който беше шеф на защитата преди да влезе в политиката, се радва на другарството и уважението на хората под пагон поради всичко, което съумя да направи като началник на комисията по защита в Народно събрание. Самият Попов пък твърдеше, че най-големият подарък за него е подписаният контракт за новите изтребители F-16, с който ще могат да летят родните водачи..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР