Председателят на гражданско движение БОЕЦ Георги Георгиев и Методи Лалов

...
Председателят на гражданско движение БОЕЦ Георги Георгиев и Методи Лалов
Коментари Харесай

Протест поиска освобождаването на Ивайло Иванов

Председателят на гражданско придвижване " БОЕЦ " Георги Георгиев и Методи Лалов - общински консултант от " Демократична България " внесоха в деловодството на общината в София искане за освобождение на шефа на Столичния инспекторат Ивайло Иванов и оставка на кмета Йорданка Фандъкова, съобщи БНР.

Техни последователи стачкуваха на " Московска " 33 и за малко затвориха придвижването пред постройката на Столичната община:

" Защо тъкмо Ивайло Иванов?! Нима този човек схваща от локално самоуправление? От надзор върху почистването на столицата; от сметоизвозване? Този човек няма никаква подготвеност, не да бъде шеф на Столичния инспекторат - една от най-важните структури, а да бъде елементарен чиновник в общината ", сподели протестиращ

" Моментално да бъде уволнен Ивайло Иванов. Фандъкова да си подаде оставка, която е дълго предстояща от всички софиянци ", добави различен.

Тя се крие, бяга, както и общинските съветници от ГЕРБ, които също я скриха ", разясни трети.

Общинските съветници от коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили осъдиха полицейското принуждение над протестиращи от предходната година. Категорични са, че не може дейностите на няколко служители на реда да се преписват на партия ГЕРБ.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР