Председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер отправи сериозна критика

...
Председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер отправи сериозна критика
Коментари Харесай

Манфред Вебер попари кабинета и даде ценен съвет на Борисов

Председателят на Европейската национална партия Манфред Вебер насочи сериозна рецензия към кабинета във връзка с еврофондовете. Направи го в изявление на Националното заседание на ГЕРБ, на което бе избран отново Бойко Борисов за водач на опозиционната партия.

Фактът, че настоящето държавно управление на България не съумява да се възползва от 6,6 милиарда евро от еврофондовете, това е недопостимо, то е в ущърб на всички жители на страната, съобщи Вебер.

В същото даде цялостна поддръжка на ГЕРБ като съобщи, че най-голямяата мощ са членовете му.

„ Бъдете градивна съпротива, чакаме да работим в Европа дружно, вие сте скъп наш сътрудник “, съобщи водачът на ЕНП.

Той благодари за всеотдайната работа на еврокомисар Мария Габриел.

„ Тя задава насоката във връзка с цифровизация, на нововъведения, мощният глас, който задава бъдещето на Европа “, съобщи Вебер.

Коментира войната в Украйна и виновниците за нея като изрично съобщи, че „ неистина е, че украйнските жители са отговорни “.

Вебер сподели, че западните общества „ поддържаме битката на украинското правителтво, заставаме на страната на украинските жители, които пазят своята независимост. Трябва да защитим свободата, в която живеем “, сподели още Вебер.

Той насочи и няколко послания от София.

Първото е да подадем ръка, да дадем заслон на всички, които са прокудени от страната си – към този момент това са повече от 2 милиона украинци.

Второто е да бъдем единни против режима на Владимир Путин, да наложим единни глобите.

„ Трябва да се погрижем и за своята защита. Да бъдем самостоятелни, за можем да пазиме независимост си, с цел да бъде Европа по-силна “, съобщи Вебер.

Той съобщи, че Европа не би трябвало повече да бъде на две скорости, опазването на здравето да е на едно равнище във всички страни. Образованието в България също „ би трябвало да продължи да се усъвършенства, с цел да е на равнището на всички европейски университети “.

Накрая Вечер даде и съвет към борисов – да си носи очила. Репликата му бе във връзка недоволството на водача на ГЕРБ, че са му написали предложенията за членове на Контролната комисия с най-ситния фрифт. Опитват се да ме провалят, пошегува се Борисов.

Аз съм малко по-млад от теб, само че към този момент си нося очила, отговори Вебер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР