Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се похвали

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се похвали
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен стана баба

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се похвали с раждането на първото си внуче. Детенцето се е родило предишния месец, а самата Фон дер Лайен написа в обществените мрежи, че е " горда баба ", заяви ДПА.

Бившият немски министър на защитата и майка на седем деца качи фотография в Instagram, на която театралничи усмихната, гушнала бебето и назова това " магически момент ".

Фон дер Лайен не разкри името, нито точната рождена дата на бебето. Не загатна и имената на неговите родители, само че в тирада ден по-рано разкри, че то е родено предишния месец и е момиченце.

" Да прегърна своята внучка за пръв път е един от тези мигове, които ти оказват помощ да оцениш всичко стойностно и ти припомнят за същински значимите неща в живота ", сподели тя на гала във френския град Страсбург.

Седемте деца на Урсула фон дер Лайен и брачна половинка ѝ Хайко, който е доктор и академик, са родени сред 1987 и 1999 година Преди да поеме председателството на Европейската комисия през 2019 година, Урсула фон дер Лайен беше и министър на труда, а преди този момент и министър по въпросите на фамилията в държавното управление на Ангела Меркел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР