Председателят на Българската федерация по смесени бойни изкуства Станислав Недков

...
Председателят на Българската федерация по смесени бойни изкуства Станислав Недков
Коментари Харесай

Стъки към Трифонов: По-голям министър на ромите от теб няма

Председателят на Българската федерация по смесени бойни изкуства Станислав Недков – Стъки, продължава интензивно да взема отношение по настоящите политически тематики в страната. Недков укори водача на " ИТН " Слави Трифонов, че проектокабинетът му не е за " да бъде признат и в страната да има работещо държавно управление, непоклатимост и сигурност за хората, а наесен задкулисието да има избори 2 в 1 и да бъде консолидиран по този начин нареченият протестен избор, с цел да могат от него да завоюват Трифонов и президента Радев.

Ето цялото послание на Недков , отправено по " стилния " метод – посредством Фейсбук:

От ЦИК още не са оповестили крайните резултати, а разгорещената борба за министерски постове сред самообявилите се партии на смяната надвиши температурите от лятната горещина, която мори всички ни.

Че проектокабинетът на Слави няма по какъв начин да бъде признат, го знае и самият Слави.

Няма по какъв начин с 64 депутата еднолично да обявиш държавно управление и да чакаш някой да ти го гласоподава.

Още повече, когато болшинството от препоръчаните ни министри са цялостни с дипломи и езици на кг, само че с нулев управнически опит.

А заложените цели в ръководството на Има Такъв Народ даже ми е болно да разясня.

Да премахнеш министерство на екологията в интервал, когато един от главните въпроси пред международните и европейски водачи е “Зелената сделка”, приказва за стряскаща непросветеност. Предвидените вложения за България до 2050г. по “Зелената сделка” са 25.4 милиарда евро. Да лишиш България от тези пари, които са единствената опция да понижим доста нездравословните излъчвания, да увеличим възобновимата сила, енергийната успеваемост и най-сетне да спрем да бъдем сметището на Европа е даже незаконно.

В същия проектокабинет обаче ни се предлага министър по ромските въпроси!!! “Тя е ромка, т.е. - циганка " - акцентира самият Трифонов при представянето на министъра.

Защо бе, Славчо, единствено министерство на ромите? По-голям министър на ромите от тебе самия няма. Поне две генерации израснаха с твоите чалга осъществявания.

Защо няма министър на българите в чужбина, на който да сложим за съществена задача основаване на условия тия над 2 милиона българи да се приберат при фамилиите си?

Защо няма министерство на децата и тийнеджърите, които са бъдещето на България?

А къде е министерството на пенсионерите, което да обезпечи почтени старини на възрастните хора?

Защо се заиграваш с ромите? Казваш, че ще купиш 1 милион таблети за учениците. Нищо, че всички възпитаници в страната са към 700 000.

Ако с горницата от 300 000 таблета въведеш ромските деца в учебно заведение, ще имаш моето почитание. България се нуждае от умни и образовани хора, без значение от какъв етнос са.

Не ми се сърди, Слави, само че не ти имам вяра. Заиграваш се с ромите с една единствена цел - да ги привлечеш като свои гласоподаватели.

Целта на прибързаното показване на кабинета на Слави Трифонов не е той да бъде признат и в страната да има работещо държавно управление, непоклатимост и сигурност за хората.

Точно противоположното. За задкулисието и техните представители - Трифонов и Радев, най-хубавото е наесен да има избори 2 в 1.

По този метод ще бъде консолидиран по този начин нареченият протестен избор и печеливши от него се надяват да са те двамата.

Има Такъв Народ към този момент разгласи своята поддръжка за втори мандат на Радев. Така, с едно вървене до урните, всички, които са се подвели от манипулативните изяви на Радев и Трифонов ще имат опцията да ги поддържат накуп.

Искрено се надявам българският народ да разчете всички знаци, които му се дадоха и при третата опция за избор към този момент да прояви разсъдък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР