Предприемачи, адвокат и доктор са лицата, които ще влязат в

...
Предприемачи, адвокат и доктор са лицата, които ще влязат в
Коментари Харесай

ПП-ДБ обявиха кандидатите си за районни кметове в Пловдив

Предприемачи, юрист и лекар са лицата, които ще влязат в конкуренцията за кметските столове в кварталите на Пловдив Шестимата претенденти живеят в регионите, за които се кандидатират и познават техните проблеми Диалогичност и равнопоставеност са двата правилото, които ще съблюдава при работата си с районните кметове претендентът за кмет на града проф. Ивайло Старибратов
Пловдив има големи проблеми с ръководството на града от години..

На фона на разкопания от безкрайни поправки град и свадите, съпътстващи ръководството му от следващия кмет на ГЕРБ Здравко Димитров, обединението Политическа партия - Демократична България показаха своите претенденти за районни кметове на шестте региона във втория по величина град. Това стана седмица, откакто обединението издигна и своят

" Уверявам ви, че аз ще бъда честен кмет, който търси решение на проблемите на Пловдив, само че за осъществяването на тази цел би трябвало и добър екип ", уточни Старибратов на конференцията за показване на претендентите за районни кметове. " Аз неведнъж съм работил в екип и мисля, че и в този момент ще се оправя добре. Естествено, че съм диалогичен човек и в случай че има определени районни кметове от други партии, ще работя с тях и няма да ги разделям ", уточни още в отговор за " Капитал " Старибратов.
Реклама Кои са претендентите
Шестимата претенденти за районните кметства в града под тепетата маркираха най-важните акценти от своите мандатни стратегии. Детайлно те ще бъдат разкрити в пред жителите в границите на акцията в съответните региони. И шестимата са поданици на регионите, за които аплайват, като смятат това за главно свое преимущество, което им разрешава да познават проблемите на кварталите и да работят за тяхното решение.
Д-р Борислав Матеев (първият от ляво) е клиничен ембриолог по специалност, академични учител и началник на научна лаборатория в клиника за асистирана репродукция в Пловдив. Има дълготраен опит в региона на асистираната репродукция и здравния мениджмънт.
Д-р Борислав Матеев е претендентът за кмет на един от най-сложните региони на град Пловдив - " Източен " . Проблемите в тази част на града са най-вече поради квартал Столипиново, в който е съсредоточена огромна част от ромското население и съпътстващите го проблеми с нелегално строителство, замърсяване и просветителни проблеми.

Като главен собствен приоритет Матеев дефинира чистотата на въздуха в региона. " Източен е един от характерните региони в Пловдив, който има и характерни проблеми, какъвто е чистотата на въздуха ", акцентира претендентът за кмет. " Всички сме пострадали от извънредно неприятното качество на въздуха в Пловдив, само че жителите на източен са в действителност наранени в най-голяма степен от това ", уточни още той.

Подобряване на уличната инфраструктура, облагородяване на междублоковите пространства, увеличение на зелените площи ще бъдат другата част от проблемите, с които е решен да се бори претендентът за кмет. В тази връзка той ще инициира основаване на Граждански съвет от поданици на региона, способени в разнообразни области, които да реализират справедлива връзка с администрацията за навреме решение на проблемите.
Реклама
Опонентът на Матеев и негов съперник от ГЕРБ е Емил Русинов.
Адв. Тони Стойчева е приключила право в ПУ " Паисий Хилендарски ". От 2008 година е практикуващ правист и юрист, член на Адвокатска гилдия – Пловдив, с опит в комерсиалното, гражданското и вещното право.
Адв. Тони Стойчева ще се състезава за кмет на регион " Запад ". Основната си работа тя има намерение да насочи към инфраструктурата, както създаване на нови детски площадки, изключително в новозастроените елементи. Изграждането на велоалеи във вътрешната част на квартала, унищожаване на изоставени МПС, преобразяване на парк " Отдих и просвета " в съвременен градски парк, са също част от целите на адвокатката.

Стойчева е една от интензивно протестиращите за разнообразни дела на града, в и

" Горда съм, че съм част от този екип. Аз съм измежду хора, които с професионалната си реализация са потвърдили, че могат да се оправят с решаването на проблемите ", съобщи Стойчева.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР