Предполагаемият кандидат за президент на Демократическата партия Джо Байдън заяви

...
Предполагаемият кандидат за президент на Демократическата партия Джо Байдън заяви
Коментари Харесай

Байдън: Тръмп се провали, икономиката ни страда

Предполагаемият претендент за президент на Демократическата партия Джо Байдън съобщи в петък, че президентът Доналд Тръмп не е бил добре квалифициран за пандемията Covid-19.

Цялата му икономическа тактика е съсредоточена върху подпомагането на богатите и огромните корпорации, смята главният му противник за Белия дом.

Байдън разгласи голямата безработица сега в страната за икономическа злополука, най-тежката сходна за десетилетия.

" Доналд Тръмп изрично не съумя да се приготви за тази пандемия и се забави в предприемането на нужните стъпки, с цел да отбрани нашата нация против най-лошия стопански сюжет, в който в този момент живеем ", сподели той в забележките си към " Катастрофалната стопанска система на Тръмп ".

Covid-19 е голямо икономическо предизвикателство, само че рецесията засегна по-силно Съединени американски щати и ще продължи по-дълго, тъй като Тръмп прекара последните три години, подкопавайки главните стълбове на американската икономическа мощ, твърди Байдън.

Случващото се сега е единствено началото, притеснява се Байдън.

През идващите седмици Байдън ще изготви обстоен проект за икономическо възобновяване. Планът, означи той, стартира с възобновяване на гръбнака на тази страна - междинната класа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР