Бъдещите свекъри на Елена не я харесали от първия миг.

...
Бъдещите свекъри на Елена не я харесали от първия миг.
Коментари Харесай

„Това не е наш внук“, заявили свекърите и тайно направили ДНК тест. Но ги чакала голяма изненада

Бъдещите свекъри на Елена не я харесали от първия момент. В техните очи тя била просто момиче от оскъдно семейство и не била почтена за техния наследник.

Освен това те бяха уверени, че тя въобще не се интересува от Иван, а от парите му. Първоначално родителите не посочили недоволството си, тъй като били сигурни, че синът им скоро ще напусне Елена, само че когато се стигнало до сватбата, двамата се разтревожили.

Родителите почнали да разубеждават сина си от подобно  преждевременно решение, само че всичко било безуспешно. Елена и Иван се надявали, че свекърите скоро ще трансформират отношението си към снаха си, изключително когато се роди внукът им.

Реакцията им обаче била извънредно непредвидена.

Още в родилното свекърът и свекървата споделили, че това не е техният внук. Доказателство за това, съгласно тях, била русата коса и сините очи на бебето, до момента в който Иван бил брюнет с кафяви очи.

А от уроците по биология всички добре знаят, че тъмният цвят е преобладаващ и бебето би трябвало да го е наследило. Те изрично отказали да признаят новороденото момченце за собствен внук.

Елена не можела да си откри място от засегнатост и яд. Тя не можела да разбере по какъв начин бабата и дядото се осмеляват да приказват такива неща за личния си внук.

През първите две години свекърът и свекървата въобще не се поинтересували от живота на внука си Андрей. Всеки път, когато Иван им изпращал фотография, следвал отговор: „ Сега сме още по-сигурни – това несъмнено не е нашият внук! “

Наскоро обаче майката на Иван се обадила и споделила, че не са прави и доста съжаляват за ужасното им държание. В знак на помиряване те подарили на младите отмора на санаториум за една седмица.

Освен това предложили през това време те да гледат внука, с цел да може младата двойка да си почине малко. Елена и Иван били доста щастливи, тъй като считали, че в този момент към този момент всичко ще бъде наред.

Но очакванията им се оказали излъгани.

Когато двойката пристигнала да вземе детето, бащата на Иван ги посрещнал на вратата с резултат от ДНК тест.

Оказа се, че е взел генетичен материал от себе си и от внука си. И пробата посочил, че не са родственици. Което значи, че и Иван не е  негов татко.

Иван изглеждал изумен от това, което чул. А свекърът и свекървата се радвали над успеха над снаха си.

След този случай Иван се отдалечил доста от брачната половинка си, само че не бързал да напусне фамилията. Той не можел да реши по какъв начин да постъпи вярно.

Елена казвала на мъжа си, че не му е изневерявала само че опитите й не дали стремежи резултат. Тогава тя решила, че също ще направи тест. След приемане на резултатите тя поканила свекъра и свекърва си при себе си.

И тук следвала нова огромна изненада.

Резултатите посочили, че дребният Андрей е 99,9% наследник на Иван. И макар че този резултат бил доста благополучен за всички, породи един въпрос. След като връзката сред татко и дете се удостоверила, това значело единствено едно – Иван не е наследник на татко си…

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР