Предложенията на Възраждане“ за промяна в Конституцията не са допуснати

...
Предложенията на Възраждане“ за промяна в Конституцията не са допуснати
Коментари Харесай

Костадинов с остра атака: Нинова получи ласкави комплименти от Христо Иванов, БСП са фалшива опозиция

„ Предложенията на „ Възраждане “ за смяна в Конституцията не са позволени до спор и разглеждане от Комисията по конституционни въпроси, през днешния ден са в отчета на Народното събрание, само че няма да бъдат прегледани. Днес опозицията напусна залата, тъй като не желае да бъде съизвършител на беззаконието, с което ще се трансформира главния закон на страната – Конституцията. В залата, обаче остана Българска социалистическа партия, чиито Председател от Парламентарната естрада излъга, в свое опрощение, че „ Възраждане “ са внесли оферти, които няма да защитят “.
Това се споделя в позиция на партията, публикувана до медиите.
„ От същата естрада, Корнелия Нинова получи ласкави похвали от Христо Иванов за решението си да остане, с цел да поддържа сглобката, с което ясно демонстрира, че работи, дружно с тях и е подправена съпротива. Предложенията на „ Възраждане “ за смяна в Конституцията не са позволени до спор и разглеждане от Комисията по конституционни въпроси, през днешния ден са в отчета на Народното събрание, само че няма да бъдат прегледани “, пишат още те.
„ Председателят на Българска социалистическа партия, още веднъж излъга от Парламентарната естрада, по този начин както от години лъже гласоподавателите си. Време, през което се прегръща и ръководи с всички политически сили от целия политически набор. В първото държавно управление на Кирил Петков, като очевиден политически сътрудник, а в този момент като скрита част от сглобката. Избирателите на Българска социалистическа партия не заслужават да бъдат заблуждавани по този начин безогледно “, гласи още позицията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР