Предложеният от Димитър Главчев кабинет е практическата реализация на промените

...
Предложеният от Димитър Главчев кабинет е практическата реализация на промените
Коментари Харесай

Илияна Йотова довърши ППДБ: Ще излязат още скандални факти за 9-те месеца! А акад. Денков…

Предложеният от Димитър Главчев кабинет е практическата реализация на измененията в Конституцията. Това желаеха и това получиха. Оттук нататък отговорността е на номинирания за министър председател. Върху огромна част от препоръчаните имена нямам никакъв взор и не мога да разясня. Определено обаче има доста положителни експерти, какъвто е казусът с министъра на финансите Людмила Петкова. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова.
По думите ѝ отговорността за препоръчаните министри е на Народно събрание и на служебния кабинет. „ Ние изпълнихме всички конституционни условия и ускорихме процеса на договаряния и срещи, с цел да може изборите да са 2 в 1. Ако господин Главчев реши да промени някое име от препоръчаните министри, това би трябвало да е доста съществено аргументирано, тъй като другояче ще бъде белег на задълбочаващата се политическа рецесия. Той беше единственият претендент, който се съгласи да бъде министър председател, не е имало други искащи “, разяснява вицепрезидентът.
Йотова предвижда, че с наближаването на изборите, от съдружното ръководство ще се вадят от ден на ден и скандални обстоятелства за последните 9 месеца. „ За някои партии предизборната акция стартира още от залите на Президентството. Опасно е Денков да насочва офанзиви към ДАНС “, разяснява тя, представена от NOVA.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР