Предложението за брак е важен и съкровен момент от живота

...
Предложението за брак е важен и съкровен момент от живота
Коментари Харесай

Китаец предложи брак с 1001 хот-дога

Предложението за брак е значим и сърдечен миг от живота на всяка жена. За китайката Чжън Цзюан Кан този момент в действителност ще остане паметен, защото приятелят ѝ Ван Чъу изискал ръката на обичаната си в компанията на 1001 хот-дога, осведоми вестник Метро.

32-годишният китаец провел същинско представление в чест на бъдещата си брачна половинка. В мола в град Чънду, където се събрали и най-близките на двойката хора, бъдещият младоженец подредил 1001 опаковани хот-дога. С някои от тях той изписал думата Love в центъра на залата.

27-годишната Чжън напряко не могла да повярва на очите си, когато видяла цялата „ декорация “. Всъщност тя била една от дребното присъстващи, които разбрали смисъла на посланието. Двамата влюбени се срещнали за пръв път в заведение за хот-дог.

Така че този тип сандвич се оказал съдбоносен за техните връзки. Количеството на сандвичите също не било инцидентно. Ван се спрял на цифрата 1001, защото в Китай, когато един мъж желае да поласкае половинката си, той споделя: Ти си една на хиляда!.

И до момента в който Ван се пробва да впечатли дамата на живота си с храна, негови сънародници си служат с други „ скрити “ оръжия. В Китай бързо нашумяла водка, с добавена в алкохола виагра. За жал на производителя, противозаконната скица бързо била разкрита и производството било прекратено.

 Водка

Фабриката, където се забърквала чудодейната водка, се намира в провинция Хубей, а алкохолната напитка се споделя байцзю. Производителят обезверено желал продуктът му да добие известност, по тази причина решил да се възползва магията на синьото хапче. Той съумял да популяризира 750 литра от новаторската водка, преди да бъде арестуван от органите на реда.

В началото на 2014 година мъжът си купил от интернет 1 кг силденафил - главно вещество във виаграта. Китайският предприемач продал съвсем хиляда бутилки на цена от пет $. Други 810 той дал безплатно на свои другари и познати.

За противозаконната активност на мъжа обаче се разчуло бързо и той бил задържан. В Китай прибавянето на средства срещу импотентност в алкохолните напитки се счита за закононарушение, защото получената примес може да се окаже рискова за здравето на човек и даже да аргументи гибел.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР