Предложението на нашия депутат Любомир Каримански за решението за парите

...
Предложението на нашия депутат Любомир Каримански за решението за парите
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Гласувайте тъпо, за да има мир в коалицията

Предложението на нашия народен представител Любомир Каримански за решението за парите на пътните компании е изцяло вярно

Каримански от Има Такъв Народ, който е и ръководител на бюджетната комисия, изиска преди този момент планът за решение, с което парите на пътните компании да се платят от бюджета на пътната организация, да мине и през неговата комисия,

Предложението на нашия народен представител Любомир Каримански за решението за парите на пътните компании е изцяло вярно. Но аз ви приканвам да гласувате срещу него, да гласувате жалко и съдружно, с цел да има мир в обединението.

Това съобщи от трибуната на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на ИТНТошко Йорданов, чийто апел беше на първо място към неговите лични депутати.

Каримански от Има Такъв Народ, който е и ръководител на бюджетната комисия, изиска преди този момент планът за решение, с което парите на пътните компании да се платят от бюджета на пътната организация, да мине и през неговата комисия, защото това заплащане би трябвало да се направи от централния бюджет.

Тошко Йорданов обаче сподели от трибуната, че по този начин са се разбрали на съдружния съвет и вследствие на това парите на пътните компании ще се платят от бюджета на АПИ, той ще намалее с тази сума и при актуализацията на бюджета в средата на годината ще би трябвало да се вдигне със същата сума.

Освен това Йорданов сподели, че министър председателят към този момент е заречен да се направи заплащането и Има Такъв Народ ще би трябвало да отстъпи най-малко във връзка с това от кое място тъкмо ще се вземат парите.

След неговото изявление Каримански съобщи, че отдръпва своето предложение планът за решение да мине и през бюджетна комисия, тъй че най-вероятно решението ще се гласоподава от пленарната зала след почивката.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР