Предлагаме ви рецептата за уникална месна изненада. Ако сте мръвкари

...
Предлагаме ви рецептата за уникална месна изненада. Ако сте мръвкари
Коментари Харесай

Чудно ястие, с което ще шашнете и семейството, и гостите си

Предлагаме ви рецептата за неповторима месна изненада. Ако сте мръвкари като нас, няма метод да не си оближете пръстите.
Чудно ядене, с което ще шашнете и фамилията, и гостите си.
Опитайте тази луксозна месна изненада и кажете дали ви е допаднала

Трябват ни 500 грама кайма, осем междинни гъби, 50 грама кашкавал, 150 грама шунка, три лъжици заквасена сметана, една глава лук, една лъжица галета, чубрица, черен пипер, сол на усет.

Първо би трябвало да си смесим каймата дружно с настърганата или ситно нарязана глава лук, с чубрицата, галетата, черния пипер и сол на усет. Размесваме я след това хубаво и от сместа си оформяме осем топки.

Гъбите си ги измиваме добре и ги обелваме. Взимаме по-късно едно топче кайма, разплескваме го като плескавица и в средата постаяме една цяла гъба. Загръщаме след това хубаво, само че по този начин, че отворът на гъбата да остане открит.

Същото това нещо го вършим и с останалите гъби, а след това нареждаме топчетата от каймата в една намаслена тавичка. Нарязваме шунката на кубчета и с тях пък си напълваме отвора на гъбите.

После разбъркваме настъргания кашкавал със сметаната и с малко черен пипер. Допълваме си от горната страна гъбите с тази примес като се оформя купчинка. Пъхаме тавата след това във фурната и оставяме ястието да се пече на температура от 180 градуса за към 20-ина минутки, или до момента в който не забележим, че към този момент е изцяло готово.

Страхотна става тази вкусотия и може да се конкумира и като гарнитура или мезе, или като главно ядене с друго за добавка в профил. Ще видите, че е свиреп апетитно и ще ви очарова от първата хапка.

Пожелаваме ви добър вкус и да ви е доста вкусно на всички!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР