Предизборните разделителни линии и предполагаеми съюзи остават в предизборния период.

...
Предизборните разделителни линии и предполагаеми съюзи остават в предизборния период.
Коментари Харесай

ДПС проговори. С кого ще води разговори за властта?

Предизборните разграничителни линии и хипотетични съюзи остават в предизборния интервал. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг в централата на партията. Така той отговори на въпроса дали Движение за права и свободи ще взе участие в управническа коалиция с ГЕРБ и Демократична България, каквато догадка разви преди седмица Бойко Борисов.

От на следващия ден, когато има постоянно определено Народно заседание сме подготвени да беседваме с всички, които са виновни към решаването на проблемите на хората и към превъзмогването на рецесиите. С всеки един от тях можем да приказваме за търсене на разнообразни формули за устойчиво болшинство и устойчиво държавно управление, съобщи Мустафа Карадайъ и напомни, че мотото на акцията на Движението бе сигурност и непоклатимост.
-->
Политическата рецесия е шапката на всички рецесии у нас, с цел да се решат те първо би трябвало да се откри излаз от политическата рецесия, безапелационен бе Карадайъ. Ние виждаме и по какъв начин нашите евроатлантически сътрудници също са обезпокоени от политическата рецесия, в която се намира България. От тази позиция би трябвало да се носи отговорност. Категорични сме - обстановката е комплицирана и изисква отговорност, а не прищевки и разграничителни линии, акцентира още ръководителят на Движение за права и свободи.

В името на стабилността и сигурността в страната е необходим разговор. И възобновяване на нормалността в политика. Ние сме дали формулировка на това още през 2016 година За нас нормалността е аксиома - не разграничителни линии, не ненавист, не опълчване, а разговор и отговорност пред страната, съобщи още Карадайъ.

Независимо дали ще бъде даден или не мандат на Движение за права и свободи, ние от през днешния ден призоваваме за разговор в търсенето на решения, акцентира водачът на Движение за права и свободи. И добави, че Движение за права и свободи ще беседва с всички, които са виновни към решаването на проблемите на хората, към решаването на рецесиите, към стратегическите сътрудници на България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР